Meer sporenonderzoek rond vindplaats broertjes

donderdag 23 mei 2013

Cothen - Nieuwe camerabeelden van een particulier in de omgeving van de vindplaats van de broertjes Ruben en Julian zijn geanalyseerd. Op de beelden is een voertuig te zien, dat in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei twee keer stopt bij de duiker waar de broertjes gevonden zijn.

Uit analyse van de beelden is niet zeker op te maken dat het de auto van devader betreft. Er is geen persoon zichtbaar. Echter, er zijn geen anderevoertuigen te zien op de camerabeelden voor en na deze momenten die nacht.Bovendien passen de tijdstippen in de tijdlijn van de route die de vaderafgelegd heeft.

Auto stopt

Op de beelden is te zien dat er om 02.37 uur een auto stopt bij de plaatswaar de jongens gevonden zijn. De auto blijft twaalf minuten staan en rijdt danom 02.49 uur weg in de richting van ?t Goy over de Kanaaldijk-Noord. Om 03.01uur verschijnt de auto weer bij de duiker, staat daar stil en rijdt om 03.12 uurweg in de richting van Cothen. Om 03.15 uur wordt een auto door eenbewakingscamera geregistreerd voorbij de Hoeksedijk-Wijkersloot. Van dezebeelden is het vermoeden dat het de auto van de vader betreft.

Sporenonderzoek

De politie doet sporenonderzoek rond de vindplaats bij de duiker in Cothen,in de hoop meer te weten te komen over wat er precies gebeurd is.

Bij de baggerwerkzaamheden in de sloot bij de duiker op dinsdag 21 mei, zijngeen sporen aangetroffen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Culemborg | 112 alarmeringen Culemborg | Goedkoop Tanken in Culemborg | Supermarkten in Culemborg | Weerbericht Culemborg