Scootercontrole en succesvolle Burgernetactie

donderdag 25 april 2013

Houten / Vianen - De politie hield op woensdag 24 april op twee plaatsen een scootercontrole. In Houten zochten agenten ook nog naar een vermiste jongen.

De scootercontrole vond van 12.30 uur tot 17.00 uur op de AimeBonnastraat in Vianen plaats en van 18.30 uur tot 20.00 uur op De Slinger inHouten. In totaal geleidden motoragenten 57 brom- en snorfietsen naar decontroleplaatsen. Bij 22 van hen was alles in orde, aan de overige 35bestuurders werden in totaal 47 bekeuringen uitgeschreven. Er werd bekeurd vooronder andere: te veel vermogen (20), geen spiegels (6), slechte remmen (4) en teveel geluid (2).

Burgernetter treft vermist jongetje aan

Rond 18.45 uur werd een motoragent, die was betrokken bij descootercontrole, op het Akkerwindehof aangesproken. Hem werd verteld dat een8-jarig jongetje uit Houten sinds een uur werd vermist. Hij had in een sporthalaan het Akkerwindehof gesport, maar was daar nu niet meer aanwezig. De agent gafzijn signalement via de mobilofoon aan andere eenheden en de politiemeldkamerdoor. De meldkamer startte een Burgernetactie en agenten keken in de omgevingnaar het jongetje uit. Een Burgernetdeelnemer zag het jongetje in de buurt vanzijn woonadres aan het Fluweelmos lopen. Hij bracht het jongetje naar huis. Hetknaapje was op eigen houtje vanaf de sporthal naar huis gelopen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Culemborg | 112 alarmeringen Culemborg | Goedkoop Tanken in Culemborg | Supermarkten in Culemborg | Weerbericht Culemborg