Snelkraak en een poging

woensdag 30 januari 2013

Houten - Meerdere personen pleegden in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 januari een snelkraak bij een winkel en deden een poging bij een winkel ernaast.

Rond 02.25 uur hoorde een bewoner van een woning aan het Pleinmeerdere harde klappen. Toen hij naar buiten keek, zag hij een vijftaljongemannen, die bij een vernielde ruit van een winkel stonden. Zij haaldenspullen uit de winkel en gingen er vervolgens vandoor. De getuige zag dat bijeen naastgelegen winkel ook een ruit was vernield, maar dat daardoor derookmachine in het pand af was gegaan en de verdachten kennelijk huninbraakpoging daar hadden gestaakt. Meerdere omwonenden belden de politie.Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in, maar troffen de verdachten nietmeer aan.

Getuigenoproep

Aan getuigen van de snelkraken en aan mensen die de verdachtenop of in de omgeving van het Plein hebben gezien, wordt verzocht contact op tenemen met de politie in Houten op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld MisdaadAnoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Culemborg | 112 alarmeringen Culemborg | Goedkoop Tanken in Culemborg | Supermarkten in Culemborg | Weerbericht Culemborg