Vermiste jongen teruggevonden

woensdag 26 januari 2011

Een groot aantal agenten zoekt dinsdagochtend 25 januari naar een vermiste jongen. Met hulp van een deelnemer aan Burgernet vindt de politie de jongen terug.
Die morgen rond 09.25 uur krijgt de politie een melding over een vermiste 13-jarige jongen uit de gemeente Houten. De jongen is die ochtend naar school vertrokken, maar is daar niet aangekomen. Hij zou mogelijk su cidale neigingen kunnen hebben. Agenten gaan naar zijn ouderlijke woning, nemen contact op met zijn school en starten een zoekactie. Bij de zoekactie naar de jongen gaat een helikopter de lucht in. De politiemeldkamer start een Burgernetactie op. Met speciale apparatuur peilt de politie de mobiele telefoon van de jongen uit. Die blijkt in de omgeving van Doorn en later in het bosgebied bij Driebergen te zijn. Een groot aantal agenten kamt het bosgebied uit. Een deelnemer van Burgernet in Doorn gaat op straat op zoek naar de jongen. Hij ziet hem fietsen en geeft dat aan de politiemeldkamer door. Dankzij die melding treffen agenten de jongen uiteindelijk aan op de Broekweg. De agenten nemen de jongen mee naar het politiebureau in Doorn. De jongen blijkt persoonlijke problemen te hebben. De politie herenigt hem met zijn ouders. In overleg met hen brengt de politie hem in contact met Jeugdzorg.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Culemborg | 112 alarmeringen Culemborg | Goedkoop Tanken in Culemborg | Supermarkten in Culemborg | Weerbericht Culemborg