Vechtpartij Houten

zondag 29 november 2015

Houten - In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 november vond een vechtpartij plaats bij een horecagelegenheid aan De Poort. De politie is in actie gekomen en heeft de situatie weer rustig gekregen.

Rond 1.45 uur kwam een melding van onrust op een feest in een pand bij de De Poort. Verschillende jongeren zouden buiten gezet zijn door de beveiliging in verband met overmatig drankgebruik en vervelend gedrag. Agenten gingen erheen en troffen in het pand ongeveer 350 jongeren aan. Buiten het pand stond een groep jongeren die waren uitgezet. In plaats van huiswaarts te keren, bleven zij hangen op het terrein. De sfeer werd steeds onrustiger en de jongeren gedroegen zich zodanig dat de politie moest ingrijpen. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse om het terrein schoon te vegen. Hierbij werden ook politiehonden ingezet. Na enig verzet van de menigte, hadden de agenten de groep rond 2.45 uur onder controle. Er zijn hierbij geen aanhoudingen verricht. Een ambulance kwam ter plaatse om een bezoeker te behandelen aan een hoofdwond. Hierna is de rust wedergekeerd. De beheerder van het pand heeft een bekeuring gekregen omdat hij buiten de sluitingstijden nog gasten binnen had.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Culemborg | 112 alarmeringen Culemborg | Goedkoop Tanken in Culemborg | Supermarkten in Culemborg | Weerbericht Culemborg